fbpx

Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Blijf top-of-mind bij je klanten.

Crushing Content Laura Terlaeken content marketing copywriting copywriter blogs nieuwsbrieven social media

Verhoogde vindbaarheid in Google

Waar vinden veel van je klanten jou? Juist ja, via zoekmachines! Bij elke nieuwe blog vergroot je de kans dat jouw doelpubliek je zal kunnen vinden via Google.

Meer persoonlijkheid en authenticiteit

Tonen wie je bent en waarom jouw (potentiële) klanten bij jou moeten zijn, is wat je wil doen met je website. Bouw een band op, toon jouw bedrijfs unieke gezicht en ga verder dan puur contactgegevens en een overzicht van je diensten.

De brandstof voor jouw content marketing

Een blog vormt de ideale magneet om vanuit jouw verschillende online marketingkanalen traffic te sturen naar je website. Denk maar aan nieuwsbrieven, social media, ads en meer!

Resultaten op korte én lange termijn

Gemakkelijk inzetbaar op je social media, in mailings en ads? Check! Maar los daarvan bieden blogs je ook op lange termijn resultaat, gezien zoekmachines ze na enkele maanden ook mee indexeren en dus ook dan je webverkeer laten stijgen.

Kies het plan dat voor jou werkt.

Kies hieronder het blogabonnement dat aansluit bij jouw noden.

Vind je er geen die past bij jouw wensen? Neem dan contact met me op voor een voorstel op maat!

€ 199

PER MAAND

Facturatie per jaar

€ 219

PER MAAND

Facturatie per kwartaal

€ 239

PER MAAND

Facturatie per maand

Al deze prijzen zijn exclusief btw.

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op deze abonnementen.

Veelgestelde vragen

Wat is een blogabonnement?

Met een blogabonnement verzeker je je van een maandelijkse blogpost. Deze blogpost kan je naar eigen believen inzetten op je social mediakanalen, mail marketingcampagnes, advertising en ga zo maar door. Het grote voordeel is dat jij je geen zorgen meer moet maken over het onderhoud van je blog. Ik zorg er graag voor dat jij top-of-mind blijft bij je klanten door een maandelijkse verfrissende nieuwe post als kickstart voor jouw content marketingplan!

Heb je ervaring met het schrijven van blogartikels?

Ja hoor, ik ben al bijna tien jaar aan de slag met contentcreatie voor tal van bedrijven in binnen- en buitenland. Dit zorgt ervoor dat ik al heel wat mooie referenties heb mogen verzamelen van tevreden klanten. Klik gerust eens door naar mijn portfolio en neem zelf een kijkje! Ik zet mijn ervaring ook graag in om jouw bedrijf of organisatie van mooie blogcontent te voorzien. 

Kan ik meer blogartikels per maand bestellen?

Geen enkel probleem, ik help je graag aan de formule die voor jou het best werkt. Neem zeker contact met me op, zodat ik een voorstel op maat van jouw noden kan uitwerken.

Post jij deze artikels ook op social media, in nieuwsbrieven of andere kanalen?

Als content marketeer beheer ik ook de socialmediakanalen en mailcampagnes voor klanten. Heb jij hier ook interesse in? Check mijn services, bel me op of stuur me een mailtje, ik help je graag verder! 

Heb je nog vragen, bemerkingen of ideeën? Aarzel zeker niet contact met me op te nemen voor een vrijblijvend gesprek!