fbpx

Over Crushing Content

Fijn je te mogen e-ontmoeten!

Nog voor ik van de universiteitsbanken af ging, werkte ik al als content creator voor enkele magazines en websites. Dat groeide in geen tijd uit tot een passie voor all things marketing en content.

Intussen zijn we zo’n tien werkjaren en vele projecten groot en klein later. In mijn pen kruip ik steeds minder vaak, maar aan de workshop- en vergadertafel des te meer. Hello grotere webuitdagingen, digitale strategieën en marketingfunnels!

Is het ook jouw ambitie om meer (potentiële) klanten te bereiken met je digitale marketing? Dan help ik je graag verder. Contacteer me via laura@crushingcontent.be of via de socialemediakanalen hieronder.

6 vragen aan laura

Leer me beter kennen.

Dunne of dikke frietjes?

Alle gekheid op een stokje, met deze vraag ga je me uiteraard niet zo goed leren kennen. Maar het heeft je aandacht getrokken en dat is een goed begin, toch? 😉 Maar als je het graag zou willen weten: dat mag gerust een stevig frietje met wat “bite” zijn voor mij!

Wat is de volgende bestemming op jouw reis-bucketlist?

Ik trek zeer binnenkort met een vriendin naar Bali. De combinatie van wondermooie landschappen, geweldig weer, tonnen cultuur, een vleugje spiritualiteit en jawel, een cocktail op tijd en stond maakt dat de bestemming al even op mijn lijst staat. Wie weet ga ik wel Julia Roberts in Eat, Pray, Love achterna! 😉

Waar is jouw “happy place”?

Na een lange dag onthaasten in een lang, warm bad. Ja, da’s geluk voor mij. Dat, en ergens op een idyllisch strand in de maanden januari of februari. (Valt het trouwens op dat ik deze vragen beantwoord in de wintermaanden?) Je mag daar nog een inspirerende stad aan toevoegen. Wenen vond ik echt de moeite, net als Venetië, Kopenhagen en Oslo.

Hoe drink jij je koffie?

Geloof het of niet, maar ik ben absoluut geen koffiedrinker. Koffiesmaak is nooit mijn ding geweest, maar met een warme chocolademelk of een tas thee maak je me daarentegen wel heel blij.

Van wat voor soort muziek hou je?

Mijn muzieksmaak is zo breed als de soorten badschuim in mijn badkamerkast. Ik kan enerzijds enorm genieten van een avondje naar de opera of het ballet, maar neem me evengoed mee naar een Coldplay-concert of een optreden van mijn broer of zus die beiden een instrument bespelen en ik ben gelukkig!

Wat is je favoriete feestdag en waarom?

Sowieso Kerstmis! Zonder enige twijfel. Ik houd van de gezelligheid van Kerst, de geur van een echte kerstboom, en ja hoor, zelfs van de occasionele kerstsong op de radio (zei iemand daar Mariah Carey? :)).

In drie foto's

Modefanaat

Wat ooit als prille tiener begon met een stapel tijdschriften groeide in geen tijd uit tot een passie voor mode en daardoor ook een stage bij een van de grootste modewebsites van ons land. Nog wat later startte ik mijn eigen lifestyleblog op en nu nog houd ik ervan om mijn kleerkast te vullen met een verfijnd jurkje of een dito juweel.

cultuurliefhebber

In mijn vrije tijd houd ik ervan om een streepje cultuur mee te pikken. Zo praat ik al eens de muzikale concerten van mijn broer en zus aan elkaar.

Ondernemende madam

Had ik je al verteld dat ik ooit een pop-up shop had in de Antwerpse Stadsfeestzaal? Of dat ik gedurende enkele jaren mijn eigen skincare label uitbouwde en dat online via verschillende kanalen verkocht? Mijn e-commerceklanten mogen zeker van die kennis meegenieten! 

Laura Terlaeken

Laura Terlaeken

digital marketing officer

Vind me virtueel via: