fbpx

Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Diensten.

Copywriting

Woorden kunnen levens veranderen. Daar ben ik rotsvast van overtuigd. En de juiste woorden vinden, die niet alleen goed scoren op zoekmachines, maar ook bij je doelgroep, daar gaan we voor!

Contentcreatie

Een goede tekst? Check! Een sterk beeld, visual of video? Dubbelcheck! Wat begon met een liefde voor woord werd gedurende de afgelopen jaren aangevuld met een passie voor visuele communicatie. CC helpt je graag om geschikte content voor jouw bedrijf of organisatie te creëren!

Contentkalender

De juiste content, dat is een combinatie van een duidelijke, aantrekkelijke boodschap, op het juiste moment, via de juiste kanalen verspreiden. Daarvoor ga ik aan de slag met een contentkalender die al deze zaken overzichtelijk capteert.

Social

Tweeten, pinnen, sharen, liken, commenten, reposten: ik spreek ‘social medias’. Jouw content verspreiden via de verschillende kanalen waar jouw doelgroep op actief is, is waar ik voor ga. En ja, daar hoort ook een juiste hashtag of twee bij. Of dertig als het moet. Hoewel content my middle name is, kan je ook voor die andere C, campaigns, bij me terecht. Niet voor niets vindt mijn innerlijke gps blindelings zijn weg door Facebook Business Manager. #yeswecan

Blogs

Geen betere manier om je website up-to-date, verfrissend en Googleproof te houden dan regelmatig een blogpost te verspreiden. Het is dé ideale manier om top-of-mind te blijven bij je doelgroep, in te spelen op trends en nieuws in jouw markt en het persoonlijk gezicht van je bedrijf te laten zien. En-euh… Het werkt ook super als basis voor een toffe nieuwsbrief en/of social media post!

Nieuwsbrieven

Wist je dat mail marketing nog steeds een van de meest effectieve vormen van marketing is? Jawel, dat lees je goed. Waarom niet er de vruchten van plukken en op regelmatige basis een nieuwsbrief onder je doelgroep verspreiden met interessant nieuws, leuke weetjes, (last-minute) deals of promos, en ga zo maar door?